Mail ons Bel ons

Contrefort

Op de Leur, tussen molen en kerk, aan de haven en naast Het Turfschip

Contrefort in Etten-Leur is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. In Contrefort woont u midden in de wijk Schoenmakershoek, in de kern van Leur, naast Het Turfschip en aan de haven.

Schipperstraat 123
4871 KK Etten-Leur
Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 50 00

Faciliteiten

  • Binnenplein en tuin

  • Reminiscentiekamer

  • Snoezelbadkamer

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk
verzorgers van Avoord.

Activiteiten & Het Turfschip

De medewerkers dagbesteding van Contrefort gaan met u in gesprek om samen activiteiten te vinden die bij u passen. Het Turfschip is rechtstreeks bereikbaar via de overdekte verbinding vanuit Contrefort. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar Het Turfschip.

Activiteiten & nieuws uitgelicht

  • Inloopmoment vrijwilligerswerk

    09:30 tot 17:00, Het Anbarg, Contrefort, Franciscushof, Kloostergaard, Hospice Marianahof, Rijserf, De Willaert

    Van 1 tot en met 8 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Bij Avoord maken vrijwilligers een groot verschil voor eenzame ouderen.

Een kijkje bij de woongroepen van Contrefort

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.