Mail ons Bel ons

Contrefort

Op de Leur, tussen molen en kerk, aan de haven en naast Het Turfschip

Contrefort in Etten-Leur is één van de zes locaties van Avoord. Hier is professionele zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld. In Contrefort woont u midden in de wijk Schoenmakershoek, in de kern van Leur, naast Het Turfschip en aan de haven.

Schipperstraat 123
4871 KK Etten-Leur
Wat vind jij belangrijk?
076 - 532 50 00

Faciliteiten

  • Binnenplein en tuin

  • Reminiscentiekamer

  • Snoezelbadkamer

Zorg

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Daarom vragen wij u: ‘Wat vindt ú belangrijk?’.

Geestelijke verzorging

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk
verzorgers van Avoord.

Activiteiten & Het Turfschip

De medewerkers dagbesteding van Contrefort gaan met u in gesprek om samen activiteiten te vinden die bij u passen. Het Turfschip is rechtstreeks bereikbaar via de overdekte verbinding vanuit Contrefort. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar Het Turfschip.

Woonvormen op deze locatie

Benieuwd naar deze locatie?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.