Evenementen & activiteiten

Voor ontspanning die bij u past!

Evenementen & activiteiten Evenementen & activiteiten

In en rond ons Warm Hart organiseren we regelmatig activiteiten: van bingo tot filmavond, en diverse live-optredens en voorstellingen. U vindt een overzicht van de activiteiten in het maandoverzicht hieronder. Ook kunt u op stap met de duofiets of een busreisje plannen met de Avoordbus. U leest er alles over op deze pagina!

Het Warm Hart

In het hart van onze locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert ligt restaurant en winkel Het Warm Hart. Geniet er van een lekker kopje koffie, een uitgebreide lunch, borrel of diner. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur voor zowel familie en vrienden van bewoners als voor bezoekers uit de wijk. Dus kom gezellig langs. Kijk even op onze Warm Hart-pagina voor de precieze openingstijden en faciliteiten!

Zin in een busreisje?

Zelf op pad met een bus

Heeft u een Avoord-abonnement? Dan kunt u zelf een uitstapje organiseren in groepsverband.

Plan uw eigen busreis

  • Iedereen met een Avoord-abonnement kan de Avoordbus reserveren
  • De bus kan geboekt worden voor een groepsreisje waarvan minimaal één passagier lid is van Avoord
  • Reserveren kan via 076 - 532 50 42 (werkdagen van 9.00 - 12.00 uur) of per mail via evenementen@avoord.nl
  • De vrijwillige chauffeur wordt tijdens het uitstapje betrokken bij de activiteit en vrijgehouden van kosten
  • U betaalt een starttarief van € 15,00 en dat is inclusief de eerste 40 km van de rit. Als de rit langer is dan 40 km betaalt u per kilometer € 0,40 bij.  Deze kosten dienen na afloop contant aan de chauffeur betaald te worden. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Degene die boekt is verantwoordelijk voor de betaling.
  • Annuleren van het uitstapje moet minimaal 48 uur voor de afgesproken datum gebeuren, anders wordt er € 10,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.
De Schaapskooi De Schaapskooi

Ontmoetingsruimte

De Schaapskooi

De Schaapskooi is een ontmoetingsruimte waar verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals gymnastiek, bingo en een eetpunt. U bent van harte welkom bij de activiteiten. Klik op 'Lees meer' om meer te weten te komen over de activiteiten. Ook vindt u daar de openingstijden en contactgegevens van de Schaapskooi.

Zin in een fietstochtje?

Op pad met de Duofiets

Zo eenvoudig kan ontspannen soms zijn: gewoon een eindje fietsen samen in de buitenlucht. Dat kan met de Duofiets. De Duofiets is een soort tandem, alleen zitten de fietsers op de Duofiets niet achter elkaar, maar naast elkaar. Want dat is wel zo gezellig! Verschillende locaties van Avoord hebben zo’n fiets in huis.

Er zijn op iedere locatie vrijwilligers die graag met bewoners een stukje fietsen op de Duofiets. Zij nemen iedere week verschillende bewoners mee naar buiten. In totaal fietsen ze soms wel 300 km per week. Ook familieleden kunnen samen met opa, oma, vader of moeder op pad met de Duofiets. Er zijn een paar voorwaarden aan het gebruik verbonden zoals de verplichte instructie gegeven door één van de fietsvrijwilligers. Daarnaast moet de passagier een cliënt zijn van Avoord of een Avoord-abonnement hebben. Hoe je een Avoord-abonnement afsluit lees je hier.

Reserveer de Duofiets

Reserveer de Duofiets

Wilt u een keer op pad met de Duofiets en heeft u uw certificaat behaald? Reserveer de Duofiets door onderstaand formulier in te vullen. De Duofiets van de woongroepen Contrefort kan gereserveerd worden bij de medewerkers van desbetreffende locatie.

Wilt u een certificaat behalen? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@avoord.nl

Op locatie De Willaert kunnen geïnteresseerden uit de gemeente Zundert de Duofiets gebruiken zonder abonnement. Deze mogelijkheid is tot stand gekomen door een financiële bijdrage vanuit het Lokaal Sportakkoord in de gemeente Zundert. Deze Duofiets kan gereserveerd worden voor €3,00 per dagdeel, door onderstaand formulier in te vullen. Selecteer vervolgens de optie 'Duofiets: De Willaert voor de wijk'. U kunt bij het ophalen van de duofiets op de locatie contant of per pin betalen.

Reserveer de Duofiets

Of komt u liever bij ons langs?

Bezoekadres
Centraal Kantoor
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur
Postadres
Postbus 10001
4870 PH Etten-Leur