Dagbesteding

Om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.

Dagbesteding Dagbesteding

Behoefte aan contact en structuur?

Woont u nog zelfstandig thuis maar wilt u meer onder de mensen komen? Of heeft u behoefte aan een vaste dagindeling? U bent van harte welkom bij de dagbesteding van Avoord; voor één of meerdere dagen per week.

Bij de dagbesteding kunt u sociale contacten opbouwen en onderhouden. Dat is belangrijk, want naast zorg is ook welzijn een groot goed. De activiteiten sluiten aan op uw behoeften en worden in overleg met u bepaald. Een greep uit de mogelijkheden: geheugenspellen, beweegactiviteiten, gezelschapsspellen, georganiseerde uitstapjes, creatieve activiteiten en muziek activiteiten. Als u ergens niet aan mee wilt doen, dan is dat prima.

Zodat u weet waar <br>u aan toe bent

Herkenbare dagstructuur

Zodat u weet waar
u aan toe bent

Bij de dagopvang heeft elke dag een vaste dagstructuur. De dag wordt gestart met een kopje koffie of thee en het gezamenlijk lezen van de krant. De (warme) maaltijd tussen de middag is een belangrijk onderdeel van de dag. Samen bedenken wat te eten, boodschappen doen, de maaltijd bereiden en samen eten. In de ochtend en middag kan er deelgenomen worden aan activiteiten.

Aanvullende informatie

Wij staan voor u klaar

Ondersteuning voor mantelzorgers
De dagopvang is een prettige en laagdrempelige ondersteuning voor mantelzorgers. Zo kunnen zij tijd vrijmaken voor zichzelf wanneer dat nodig is. Partners en mantelzorgers kunnen ook bij ons terecht voor praktische adviezen en begeleiding.

Vervoer
Als u niet in staat bent om zelfstandig naar de dagopvang te komen of vervoer te regelen, kan het vervoer voor u verzorgd worden. 

Kosten
De dagopvang is zowel met als zonder indicatie te bezoeken. Voor de (warme) maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd.

In Etten-Leur, Rijsbergen<br> en Zundert

Locaties dagopvang

In Etten-Leur, Rijsbergen
en Zundert

U kunt terecht bij onze dagbesteding als u geheugenproblemen of lichamelijke problemen heeft. Ook wanneer u eenzaam bent of het moeilijk vindt om uw dag in te vullen, bent u welkom bij de dagbestedingslocaties: