Mail ons Bel ons

Langer thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft?
Met de ondersteuning van Avoord is dat heel goed mogelijk.

Avoord AanHuis

Misschien kunt u (tijdelijk) minder goed voor uzelf zorgen, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis. Dan kan thuiszorg van Avoord AanHuis uitkomst bieden. Voor die zorg die u nodig heeft: van ondersteunende begeleiding tot verpleegkundige zorg. Avoord AanHuis is 24 uur per dag beschikbaar.

Avoord-abonnee worden

Kortingen & exclusieve Avoord-producten

Met een Avoord Abonnement krijgt u toegang tot een aantal exclusieve Avoord-producten. Ook ontvangt u een Avoordeelpas waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen bij Avoord en haar partners. Neem voor een abonnement of meer informatie contact op met het Cliënten Service Bureau van Avoord.

Dagopvang

Woont u nog zelfstandig thuis maar zou u wel meer onder de mensen willen komen? Of heeft u behoefte aan een vaste dagindeling? U bent van harte welkom bij de dagopvang van Avoord; voor één of meerdere dagen per week.

Alarmering

Veilig in en rondom uw woning

Stel dat er iets met u gebeurt en dat u alleen thuis bent. Niet leuk, maar wel belangrijk om bij stil te staan. Want u kunt voorzorgsmaatregelen nemen door professionele alarmopvolging in te zetten.

De MARQ

Bij de MARQ staat uw persoonlijk leven centraal in het revalidatieproces. Samen met u én uw naasten wordt er door een team van specialisten zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en artsen, gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelstellingen. Alles is erop gericht dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Fit op de vierkante meter

Beweging is belangrijk

Graag bieden we u een overzicht met een aantal praktische oefeningen die u thuis kunt doen om uw spieren in vorm te houden. 

De wijkverpleegkundige
kan u adviseren

Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden of om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige kan u adviseren over de mogelijkheden van thuiszorg, dagopvang en begeleiding. Door de nauwe samenwerking met huisartsen en zorg en welzijn-organisaties kan zij u ook voorzien van informatie over diensten en organisaties die u verder kunnen helpen om beter, langer, thuis te kunnen blijven wonen.