Mail ons Bel ons

Langer thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft?
Met de ondersteuning van Avoord is dat heel goed mogelijk.

Avoord AanHuis

Misschien kunt u (tijdelijk) minder goed voor uzelf zorgen, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis. Dan kan thuiszorg van Avoord AanHuis uitkomst bieden. Voor die zorg die u nodig heeft: van ondersteunende begeleiding tot verpleegkundige zorg. Avoord AanHuis is 24 uur per dag beschikbaar.

Avoord-abonnee worden

Kortingen & exclusieve Avoord-producten

Met een Avoord Abonnement krijgt u toegang tot een aantal exclusieve Avoord-producten. Ook ontvangt u een Avoordeelpas waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen bij Avoord en haar partners. Neem voor een abonnement of meer informatie contact op met het Cliënten Service Bureau van Avoord.

Dagopvang

Woont u nog zelfstandig thuis maar zou u wel meer onder de mensen willen komen? Of heeft u behoefte aan een vaste dagindeling? U bent van harte welkom bij de dagopvang van Avoord; voor één of meerdere dagen per week.

De vraagwinkel

Voor al uw vragen over zorg, hulpmiddelen, gezondheid en wonen

Vraagt u zich af hoe u zonder zorg zo lang mogelijk veilig en met een gerust gevoel thuis kunt blijven wonen? Breng eens een bezoek aan de vraagwinkel.

Alarmering

Veilig in en rondom uw woning

Stel dat er iets met u gebeurt en dat u alleen thuis bent. Niet leuk, maar wel belangrijk om bij stil te staan. Want u kunt voorzorgsmaatregelen nemen door professionele alarmopvolging in te zetten.

De MARQ

Bij de MARQ staat uw persoonlijk leven centraal in het revalidatieproces. Samen met u én uw naasten wordt er door een team van specialisten zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en artsen, gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelstellingen. Alles is erop gericht dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Fit op de vierkante meter

Beweging is belangrijk

Graag bieden we u een overzicht met een aantal praktische oefeningen die u thuis kunt doen om uw spieren in vorm te houden. 

De wijkverpleegkundige
kan u adviseren

Soms kan het ingewikkeld zijn om de juiste zorg te vinden of om hulp te vragen. De wijkverpleegkundige kan u adviseren over de mogelijkheden van thuiszorg, dagopvang en begeleiding. Door de nauwe samenwerking met huisartsen en zorg en welzijn-organisaties kan zij u ook voorzien van informatie over diensten en organisaties die u verder kunnen helpen om beter, langer, thuis te kunnen blijven wonen.