Huurappartementen

Zelfstandig wonen in een veilige omgeving 

Huurappartementen Huurappartementen

Zelfstandig wonen met faciliteiten dichtbij 

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar heeft u wel behoefte aan privacy, veiligheid en comfort? Als alleenstaande of als echtpaar? Dan is verhuizen naar een van onze appartementen wellicht iets voor u. De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (nu of in de toekomst) zorg nodig heeft en zelfstandig wil blijven wonen.  

Faciliteiten

Faciliteiten

De ruime appartementen (tussen 80m2 en 150m2) zijn onder andere drempelvrij, voorzien van een toilet, ruime badkamer en een terras of balkon. In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen en al onze locaties zijn gelegen nabij een winkelcentrum. 

Mogelijkheden

Schoonmaak: een schoon, verzorgd en opgeruimd huis, met voldoende boodschappen in de kast; dat voelt goed. Wanneer u woont in een van de locaties van Avoord en dat niet meer allemaal zelf kunt verzorgen, kunt u bij Avoord terecht voor een professionele, particuliere hulp. Het kan dus gaan om hele concrete zaken als schoonmaken, zemen, wassen en stofzuigen, maar ook om het controleren van levensmiddelen op houdbaarheid. 

Alarmering: stel dat er iets met u gebeurt en dat u alleen thuis bent. Niet leuk, maar wel belangrijk om bij stil te staan. Want u kunt voorzorgsmaatregelen nemen door professionele alarmopvolging in te zetten. Meer informatie via: alarmering