Wonen bij Avoord

Is thuis wonen geen optie meer?
Vind dan uw nieuwe ‘thuis’ bij Avoord. 

Wonen bij Avoord Wonen bij Avoord

Thuis bij Avoord 

Bij Avoord ondersteunen we ouderen om zo lang mogelijk veilig in hun eigen omgeving te blijven wonen. Bijvoorbeeld met thuiszorg en dagbesteding. Ook kijken we welke hulp technologie (zoals alarmering) en naasten en de omgeving kunnen bieden. Daarbij bieden wij waar nodig ondersteuning aan mantelzorgers. Als thuis wonen echt niet langer gaat, kunt u bij ons komen wonen. Dat kan in een zorgappartement of kleinschalige groepswoning. Wanneer u nog geen zorg nodig hebt is een huurappartement een optie. 

Ontdek de mogelijkheden

Vitaal Wonen

Vitaal Wonen is een nieuwe woonvorm van Avoord. Deze woonvorm is er voor ouderen die zelfstandig willen en kunnen blijven wonen in een huurappartement, maar toch behoefte hebben aan ondersteuning dichtbij. Bij Vitaal Wonen woont u in een zorgzame gemeenschap waar alles draait om samen leven, samen zorgen en samen, waar mogelijk, zelf doen.

Studio Wonen

‘Studio Wonen’ is een nieuwe woonvorm van Avoord. Deze woonvorm is er voor kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag. Hier woont u in een veilige, beschutte omgeving maar behoudt u tegelijkertijd uw vrijheid en eigenheid.

Eten, drinken en winkelen

Op onze locaties vindt u alles onder één dak. Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreide lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel.


Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Er is altijd wat te beleven bij Avoord

Naast verzorging en verpleging is er in het verzorgingshuis ook ruimte voor ontspannende en vormende activiteiten. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers verzorgen met veel passie een breed aanbod aan leuke activiteiten.

Vragen over het wonen bij Avoord?

Nog een andere vraag?

Onze locaties

De Willaert voor de wijk

Medewerkers- en vrijwilligersfeest