Mail ons Bel ons

Vrienden van Avoord

Iedere dag een lach!

Stichting Vrienden van Avoord draagt de cliënten van Avoord een warm hart toe. De stichting zamelt geld in om voor hen iets extra’s te kunnen doen, naast verzorging en verpleging. Denk aan speciale activiteiten of hulpmiddelen die het leven zoveel mooier en aangenamer kunnen maken. Om dit te kunnen realiseren hebben we vrienden nodig. Word ook Vriend van Avoord en geef onze cliënten iedere dag een lach!

Zo steunt u Vrienden van Avoord

Wilt u graag meer informatie? Of wilt u ons financieel steunen? Neem contact met ons op via 076 - 532 50 00 of vrienden@avoord.nl of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Dan nemen wij met u contact op.

Stuurt u liever een brief? Gebruikt hiervoor onderstaande contactgegevens.

Vrienden van Avoord
Postbus 10.001
4870 PH Etten-Leur

Een (anonieme) donatie is welkom op bankrekeningnummer:
NL22 RABO 0174 8473 00 t.n.v. Vrienden van Avoord, te Etten-Leur.

Vrienden van Avoord

heeft al een hoop mooie activiteiten en hulpmiddelen mogelijk gemaakt:

Fietslabyrinth
Het fietslabyrinth is een systeem waarmee binnenshuis interactieve fietstochten gemaakt kunnen worden door steden en natuurgebieden.

Wensboom Avoord
Voor alle bewoners en cliënten van Avoord die een wens hebben - groot of klein - is er de wensboom. Hier kunnen alle cliënten van Avoord hun wensen in hangen. Elk jaar gaan er mooie wensen uit de wensboom in vervulling, zoals een beauty verwendag.

CRDL
De CRDL (cradle) is een interactief zorginstrument dat een nieuwe vorm van contact mogelijk maakt door aanraking tussen mensen te vertalen in geluid.

BeleefTV
De BeleefTV is een interactief en veelzijdig product waar ouderen interactieve spellen op kunnen spelen, muziek op kunnen luisteren en foto’s op kunnen bekijken, die het verleden doen herleven.

Wens uit de wensboom

Een van de wensen die vorig jaar in Het Anbarg in de wensboom werd opgehangen was afkomstig van een bewoner van de woongroepen. "Ik wil graag naar Terheijden, naar forelvisserij Port a P'eche. Hier kwam ik vroeger vaak, maar dat zal niet meer lukken". Medewerkers van Avoord besloten hun best te doen om de wens te realiseren....