Campagne Hoe dan? van start binnen Avoord

Een groeiende zorgvraag maar een tekort aan mensen; HOE DAN? De landelijke campagne ‘Hoe dan?’ gaat op zoek naar antwoorden en ideeën voor een gezonde toekomst van de zorg. Ook bij Avoord gaan we hiermee aan de slag. Dit doen we door elke maand een thema uit te lichten dat past binnen onze strategie: samen slimmer, anders en minder zorgen – maar ook zorgen voor jezelf en voor elkaar.

Over deze thema’s gaan we met onze medewerkers in gesprek, evenals met cliënten, naasten, vrijwilligers en andere partijen. Zo willen we omgaan met alle uitdagingen én kansen die de zorg van vandaag en (over)morgen ons biedt.

Hoe dan?
Daarbij maken we dankbaar gebruik van inspiratie en middelen van de landelijke HOE DAN?-campagne. Maar zelf hebben we natuurlijk ook niet stil gezeten. Met posters, kletspotten met lolly’s, een poll over ontspannen na het werk en een heuse Avoord LIVE!-talkshow helpen we collega’s om (nog beter) voor zichzelf en elkaar te zorgen.

Medewerkers deelden hun tips en manieren om te ontspannen. Knuffelen, wandelen, sporten, paardrijden, koken en ook zelf weer opeten – dat gunnen we iedereen! Ook het aanbod van Avoord rond zorgen voor jezelf en voor elkaar brachten we extra onder de aandacht. Avoord biedt diverse mogelijkheden rond leren en ontwikkelen, coaching en trainingen, en hulp en ondersteuning bij verzuim en duurzame inzetbaarheid. Collega’s kunnen hier gebruik van maken waar en wanneer ze willen.

En nu?
We gaan nu door naar het volgende thema. Benieuwd welk thema dat is? Houd onze site of socials in de gaten voor een volgende update!