Mail ons Bel ons

Huurappartementen

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar heeft u wel behoefte aan privacy, veiligheid en comfort? Als alleenstaande of als echtpaar? Dan is verhuizen naar een van onze appartementen iets voor u.

De appartementen zijn geschikt voor iedereen die (nu of in de toekomst) zorg nodig heeft en zelfstandig wil blijven wonen. De ruime appartementen (tussen 80m2 en 150m2) zijn onder andere drempelvrij, voorzien van een toilet en ruime badkamer. Op aanvraag kunt u gebruik maken van het alarmeringssysteem. Afhankelijk van de ligging en het type appartement is er een terras of balkon. 

In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen en al onze locaties zijn gelegen nabij een winkelcentrum. Voor de huurappartementen is er mogelijk een wachttijd. 

Schoonmaak

Een schoon, verzorgd en opgeruimd huis, met voldoende boodschappen in de kast; dat voelt goed. Wanneer u woont in een van de locaties van Avoord en dat niet meer allemaal zelf kunt verzorgen, kunt u bij Avoord terecht voor een professionele, particuliere hulp. Het kan dus gaan om hele concrete zaken als schoonmaken, zemen, wassen en stofzuigen, maar ook om het controleren van levensmiddelen op houdbaarheid.

Alarmering

Veilig in en rondom uw woning

Stel dat er iets met u gebeurt en dat u alleen thuis bent. Niet leuk, maar wel belangrijk om bij stil te staan. Want u kunt voorzorgsmaatregelen nemen door professionele alarmopvolging in te zetten.

Klik voor Wonen

De huurappartementen van Avoord worden verhuurd via Klik voor Wonen. Bent u woningzoekende? Registreer u dan op www.klikvoorwonen.nl.

De huurappartementen van De Willaert worden verhuurd door Thuisvester en Stichting Margriet van de Laer via Klik voor Wonen. De huurappartementen van Contrefort worden verhuurd door Alwel via Klik voor Wonen.

Benieuwd naar deze woonvorm?

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact met ons op.