Fijn en vertrouwd wonen in Rijsbergen

Rijserf in Rijsbergen is één van de zeven locaties van Avoord. Op Rijserf woont u midden in het dorp, vlak bij allerlei voorzieningen. Rijserf huisvest 94 comfortabele appartementen van 80 tot 150 m2, met eigen toilet en ruime badkamer. Deze appartementen zijn geschikt voor iedereen die zorg nodig heeft en zelfstandig wil blijven wonen. Ook zijn er 12 zit-/slaapkamers, verdeeld over 2 groepswoningen. De sanitaire voorzieningen zijn ruim en per twee kamers te gebruiken. Deze groepswoningen zijn voor mensen met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. 

Onze faciliteiten

  • Het Warm Hart en winkel

  • Kapel en stilteruimte

  • Tuin en overdekt binnenplein

  • Veel sociale activiteiten

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel, gewoon op Rijserf. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Woonvormen

Wonen op Rijserf?

Midden in het dorp, met veel verbondenheid en sociale activiteiten.

Rijserf in beeld

Maak kennis met locatie Rijserf

In deze video's kunt u kennismaken met de appartementen en woongroepen van Rijserf. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving. 

Appartementen Rijserf

Woongroepen Rijserf