Groen én centraal wonen in Etten-Leur

Kloostergaard in Etten-Leur is één van de zeven locaties van Avoord. Op Kloostergaard woont u in een groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het centrum van Etten-Leur, met veel voorzieningen en winkels. Er zijn 94 comfortabele, drempelvrije appartementen van 80 tot 150 m2, waar u zelfstandig kunt wonen en tegelijk de zorg ontvangt die u nodig heeft. 

Onze faciliteiten

  • Dierenweide en terras

  • Het Warm Hart en winkel

  • Kapel en stilteruimte

  • Winkel en wasserette

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart

Eten, drinken en winkelen

Het Warm Hart

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel, gewoon op Kloostergaard. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Woonvormen

Wonen op Kloostergaard?

Zelfstandig, groen en centraal wonen in Etten-Leur.

Kloostergaard in beeld

Maak kennis met locatie Kloostergaard

In deze video kunt u kennismaken met locatie Kloostergaard. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving. 

Locatie Kloostergaard