Alles dichtbij in Het Anbarg

Het Anbarg in Etten-Leur is één van de zeven locaties van Avoord, een fijne locatie nabij het openbaar vervoer en aan het Elisabethpark. Het Anbarg huisvest 88 comfortabele appartementen van 80 tot 150 m2 met een eigen toilet en ruime badkamer; daar kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij.

Ook beschikt Het Anbarg over 143 zit-/slaapkamers, verdeeld over 24 kleinschalige groepswoningen. Deze zijn geschikt voor mensen met dementie en/of lichamelijke beperkingen. De sanitaire voorzieningen daarbij zijn ruim opgezet en gemeenschappelijk te gebruiken.

Op Het Anbarg bevindt zich ook ons Tijdelijk Verblijf, waar u tijdelijk kunt wonen voor herstel, en een Logeerkamer voor u of uw mantelzorger.
 

Onze faciliteiten

  • Dagelijkse activiteiten

  • Het Warm Hart en winkel

  • Nabij openbaar vervoer

  • Ruim terras

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart Het Warm Hart

Eten, drinken en winkelen

Het Warm Hart

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel, gewoon in Het Anbarg. 

Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Woonvormen

Wonen op Het Anbarg?

Centraal wonen, in het hart van Etten-Leur.

Het Anbarg in beeld

Maak kennis met Het Anbarg

In deze video's kunt u kennismaken met de appartementen en woongroepen van Het Anbarg. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving. 

Appartementen Het Anbarg

Woongroepen Het Anbarg