Vertrouwd en groen wonen
in Etten-Leur

Franciscushof in Etten-Leur is één van de zeven locaties van Avoord. U woont er in een groene omgeving en tegelijkertijd dicht bij het centrum. Franciscushof is geschikt voor ouderen met dementie die op zoek zijn naar ruimte voor zichzelf maar ook willen samen leven met anderen. Er zijn 41 woningen/studio's en 4 gezamenlijke woonkamers. Alle woningen zijn drempelvrij en voorzien van een ruime badkamer met toilet.

Onze faciliteiten

  • Binnentuin met terras

  • Dagelijkse activiteiten

  • Dierenweide en groene omgeving

  • Eigen toilet en ruime badkamer

  • Intensieve zorg waar nodig

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

In Franciscushof

Activiteiten

In Franciscushof

De medewerkers dagbesteding van Franciscushof gaan met u in gesprek om samen passende activiteiten te vinden. Dit kan individueel of in groepsverband.  

Woonvormen

Wonen in Franciscushof?

In een groene omgeving, en toch dicht bij alle voorzieningen.

Franciscushof in beeld

Maak kennis met locatie Franciscushof

In deze video kunt u kennismaken met locatie Franciscushof. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving.