Groen wonen in een prachtig
pand in Zundert

De Willaert in Zundert is één van de zeven locaties van Avoord. Hier woont u in het groen én midden in het dorp met veel voorzieningen. De Willaert huisvest 135 comfortabele appartementen van 80 tot 150 m2, met eigen toilet en ruime badkamer. De appartementen zijn geschikt voor iedereen die zorg nodig heeft en zelfstandig wil blijven wonen.

Ook zijn er 60 zit-/slaapkamers, verdeeld over 8 groepswoningen. Deze groepswoningen zijn bedoeld voor mensen met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. De sanitaire voorzieningen zijn ruim opgezet en per twee kamers te gebruiken.

Onze faciliteiten

  • Beschutte tuin en atrium

  • Het Warm Hart en winkel

  • Ruime sanitaire voorzieningen

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Het Warm Hart

Eten, drinken en winkelen

Het Warm Hart

Geniet van een lekker kopje koffie, een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel of diner in Het Warm Hart. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de winkel, gewoon in De Willaert. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Woonvormen

Wonen in De Willaert?

Midden in het dorp, met veel verbondenheid en sociale activiteiten.

De Willaert in beeld

Maak kennis met locatie De Willaert

In deze video's kunt u kennismaken met de appartementen en woongroepen van De Willaert. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving.