Wonen in hartje Etten-Leur

Contrefort in Etten-Leur is één van de zeven locaties van Avoord. Het is een appartementencomplex met drie kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie. De woongroepen van Contrefort zijn kleinschalig, met 18 zit-/slaapkamers en gemeenschappelijke huiskamers. Elke bewoner heeft een eigen kamer van 16m2. Ook is er woonruimte voor twee echtparen. U woont er midden in de wijk Schoenmakershoek, in de kern van Leur, naast Het Turfschip en aan de haven. Contrefort bevindt zich op loopafstand van winkels en cafés, in een groene omgeving.

Onze faciliteiten

  • Binnenplein en tuin

  • Reminiscentiekamer

  • Ruime sanitaire voorzieningen

  • Snoezelbadkamer

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Zorg

Moderne zorg om uw leven makkelijker te maken

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar u dat wenst. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden. We kijken goed naar wat voor iemand écht van waarde is. Eigen regie is daarbij ons uitgangspunt.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Geestelijke verzorging

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar

Zeker met het ouder worden kan de vraag rond de zin van het leven belangrijker worden. Heeft u behoefte aan een vertrouwelijk gesprek om uw zorgen, angsten en verdriet te delen? Iedereen kan, ongeacht levensbeschouwelijke achtergrond, een beroep doen op de geestelijk verzorgers van Avoord.

Op Contrefort & bij Het Turfschip

Activiteiten

Op Contrefort & bij Het Turfschip

De medewerkers dagbesteding van Contrefort gaan met u in gesprek om samen activiteiten te vinden die bij u passen. Het Turfschip is rechtstreeks bereikbaar via de overdekte verbinding vanuit Contrefort. Heeft u zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar Het Turfschip.

Woonvormen

Wonen bij Contrefort?

Op de Leur, tussen molen en kerk, aan de haven en naast Het Turfschip.

Contrefort in beeld

Maak kennis met locatie Contrefort

In deze video kunt u kennismaken met locatie Contrefort. U kunt de locatie bekijken, welke voorzieningen er zijn en wat er gelegen is in de omgeving. 

Locatie Contrefort