Mail ons Bel ons

Vrijwilliger werkgroep Alzheimer café Etten-Leur

Het Alzheimercafé Etten-Leur is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en andere geïnteresseerden. In het Alzheimercafé geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze bijeenkomsten voorbereid en georganiseerd. De werkgroep Alzheimer café Etten-Leur is op zoek naar een betrokken, actief en administratief werkgroeplid. Feeling met dementie is een vereiste. Het Alzheimercafé vindt elf maal per jaar plaats, van september tot en met juli, op de derde donderdag van de maand in 't warm hart locatie Kloostergaard. 

Vrijwilliger werkgroep Alzheimercafé Etten-Leur

Wie bent u?

U bent gastvrij en gaat gemakkelijk een gesprek aan met mensen. U heeft organisatietalent en u bent goed administratief onderlegd. U bent bekend met het ziektebeeld dementie en weet om te gaan met mensen met dementie. Daarnaast bent u beschikbaar op de avonden dat het Alzheimer café gehouden wordt en tijdens bijeenkomsten van de werkgroep. Daarnaast bent u bereid voorbereidende werkzaamheden te verrichten. 

Wat zijn de werkzaamheden?

Samen met een groep vrijwilligers wordt het Alzheimercafé georganiseerd waarin ieder zijn eigen taken heeft.  U bent verantwoordelijk voor het notuleren gedurende de avond. Ter voorbereiding maakt u de flyers en de folders en verspreid deze over diverse locaties in Etten-Leur. Daarnaast verricht u hand- en spandiensten. 

Heeft u interesse in deze leuke vrijwilligersfunctie solliciteer dan direct en een van onze vrijwilligerscoördinatoren zal contact met u opnemen.