Mail ons Bel ons

Vrijwilliger om met mevrouw A. van gedachten te wisselen

Vindt u het leuk om met iemand te praten en iets voor een ander te doen? Mevrouw A. van woonzorgcentrum De Willaert in Zundert is op zoek naar iemand om mee van gedachten te wisselen over allerlei zaken die haar en u bezighouden. Mevrouw gaat ook graag naar buiten voor een wandeling met haar rollator. Vergezelt u haar en praten jullie elkaar meteen bij over wat er de afgelopen week of weken gebeurd is?

Vrijwilliger om met mevrouw A. van gedachten te wisselen

Wie bent u?

U bent een sociaal persoon met inlevingsvermogen. U kunt goed luisteren en praat makkelijk, ook over inhoudelijke zaken. U vindt het leuk om te wandelen en wordt blij van een glimlach op een gezicht. U bent geduldig en u heeft graag iets voor een ander over.

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 600 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

  • U bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal;
  • U bent een middag per week of per twee weken beschikbaar.
     

Wat bieden wij u?

  • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
  • Goede begeleiding op de werkvloer;
  • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

Benieuwd wat uw inzet als vrijwilliger op de Willaert voor u en voor ons kan betekenen ?

Of interesse in een van onze andere vacatures al dan niet vermeld op onze website?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.