Mail ons Bel ons

Vrijwilliger Dagopvang Zundert: de Wiek en de Wester verwelkomen u graag

Avoord heeft verschillende dagopvang locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Cliënten die lichamelijke zorg nodig hebben of kampen met geheugenproblemen kunnen hier op zinvolle wijze een invulling aan hun dag geven. De dagopvang biedt zo op een laagdrempelige manier ondersteuning aan de mantelzorger. Ook wanneer cliënten eenzaam zijn of het moeilijk vinden hun dag in te vullen, zijn ze welkom bij de dagopvang. Als vrijwilliger op de dagopvang ondersteunt u, samen met de welzijnsmedewerkers, onze cliënten bij de activiteiten die zij willen ondernemen.

Vrijwilliger Dagopvang Zundert: de Wiek en de Wester verwelkomen u graag

Wie bent u?

U bent een enthousiast persoon met een groot hart voor ouderen. U vindt het leuk om samen met de welzijnsmedewerkers en onze cliënten hun dag in te vullen waarbij u goed luistert naar hun wensen. Onze cliënten doen graag nog veel dingen zelf. U ondersteunt daar waar het gewenst is en stimuleert hen bij individuele en gezamenlijke activiteiten. Bepaalde activiteiten komen dagelijks terug bijvoorbeeld de dagstart met koffie en thee, de krant doornemen, boodschappen doen, de warme maaltijd voorbereiden, het warm eten en de dagafsluiting. Tussendoor is er ruimte voor activiteiten waarbij de cliënten zelf bepalen waar zij zin in hebben. Dit vindt u niet erg, want doordoor is geen dag hetzelfde!

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

 • De Wiek en de Wester hebben onderstaande mogelijkheden:
  • Maandagochtend;
  • Dinsdagmiddag;
  • Donderdagmiddag;
  • Vrijdagochtend en/of -middag.
 • U bent wekelijks aanwezig op minstens één van bovenstaande dagdelen, tijden 09.30 - 13.00 uur of van 13.00 – 16.45 uur.
 • U kunt samenwerken in een team van vrijwilligers en welzijnsmedewerkers

Wat bieden wij u?

 • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
 • Goede begeleiding op de werkvloer;
 • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

 

Benieuwd wat uw inzet op de Wiek of de Wester voor u en voor ons kan betekenen ?

Of interesse in een van onze andere dagopvanglocaties?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.