Mail ons Bel ons

Vrijwilliger Dagopvang Rijserf: de Werft verwelkomt u graag op vrijdagmiddag

Avoord heeft verschillende dagopvang locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Cliënten die lichamelijke zorg nodig hebben of kampen met geheugenproblemen kunnen hier op zinvolle wijze een invulling aan hun dag geven. De dagopvang biedt zo op een laagdrempelige manier ondersteuning aan de mantelzorger. Ook wanneer cliënten eenzaam zijn of het moeilijk vinden hun dag in te vullen, zijn ze welkom bij de dagopvang. Als vrijwilliger op de dagopvang ondersteunt u, samen met de welzijnsmedewerkers, onze cliënten bij de activiteiten die zij willen ondernemen.

Vrijwilliger Dagopvang Rijserf: de Werft verwelkomt u graag op vrijdagmiddag

Wie bent u?

 U bent een enthousiast persoon met een groot hart voor ouderen. U vindt het leuk om samen met de welzijnsmedewerkers en onze cliënten hun dag in te vullen waarbij u goed luistert naar hun wensen. Onze cliënten doen graag nog veel dingen zelf. U ondersteunt daar waar het gewenst is en stimuleert hen bij individuele en gezamenlijke activiteiten waarbij de cliënten bepalen waar zij zin in hebben. Dit varieert van wandelen, tot creatief bezig zijn, tot spelletjes doen. Op vrijdagmiddag bezoeken gemiddeld elf mensen de dagopvang. Samen met de welzijnsmedewerker creëert u een gezellige sfeer waarbij er ruimte is voor een praatje met iedere cliënt.

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

  • U kunt samenwerken in een team van vrijwilligers en welzijnsmedewerkers.
  • U bent wekelijks aanwezig op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur;
  • U beheerst de Nederlandse taal en bent communicatie vaardig;
  • U bent lichamelijk in staat een rolstoel te duwen.

Wat bieden wij u?

  • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
  • Goede begeleiding op de werkvloer;
  • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

 

Benieuwd wat uw inzet op de Werft voor u en voor ons kan betekenen ?

Of interesse in een van onze andere dagopvanglocaties?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.