Mail ons Bel ons

Vrijwilliger Dagbesteding appartementen in de Willaert

 

Cliënten van de zorgappartementen met langdurige zorg zijn welkom bij de activiteiten gegeven bij de Inloop. Gemiddeld bezoeken zo’n 12 tot 15 cliënten deze activiteiten. Het ziektebeeld kan heel divers zijn van dementerend tot somatisch. In overleg met de cliënten en de dagbestedingsmedewerker wordt er invulling gegeven aan de activiteiten op de Inloop op de dagdelen dat er geen vaste activiteiten zijn. Dit kan variëren van sjoelen, tot knutselen tot samen de krant doornemen.

 

Vrijwilliger Dagbesteding appartementen in de Willaert

Wie bent u?

 U bent een enthousiast persoon met een groot hart voor ouderen. U vindt het leuk om samen met de welzijnsmedewerkers en onze bewoners een dagdeel in te vullen waarbij u goed luistert naar hun wensen. Op dit moment zijn wij voor diverse dagdelen op zoek naar vrijwilligers waarbij ieder dagdeel zijn eigen activiteiten heeft. U kunt dus zelf kiezen wat goed bij u past.

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

  • U bent beschikbaar op maandagmorgen om te begeleiden bij actualiteiten en spel;
  • U bent beschikbaar op maandagmiddag om te begeleiden bij spel en/of handwerken;
  • U bent beschikbaar op dinsdagmiddag om te begeleiden bij datgene waar de bewoners zin in hebben bv creatief, wandelen, spel;
  • U kunt een rolstoel duwen want bewoners moeten gehaald en weer terug gebracht worden

 

Wat bieden wij u?

  • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
  • Goede begeleiding op de werkvloer;
  • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

 

Benieuwd wat uw inzet op de dagbesteding op locatie de Willaert voor u en voor ons kan betekenen, of interesse in een van onze andere vacatures ?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.