Mail ons Bel ons

Inloop Rijsbergen: Van laat in de middag tot vroeg in de avond

Cliënten van de zorgappartementen Rijserf met langdurige zorg zijn welkom bij de activiteiten gegeven bij de Inloop. Gemiddeld bezoeken zo’n 12 tot 15 cliënten deze activiteiten. Het ziektebeeld kan heel divers zijn van dementerend tot somatisch. Naast de dagopenstelling kent de Inloop ook een avondopenstelling.

Avondinloop Rijsbergen: van laat in de middag tot vroeg in de avond

Wie bent u?

 U bent een enthousiast persoon met een groot hart voor ouderen. U vindt het leuk om samen met de welzijnsmedewerkers en onze cliënten een deel van de donderdagmiddag en  -avond in te vullen waarbij u goed luistert naar hun wensen. Activiteiten variëren van sjoelen, tot knutselen tot samen het nieuws bespreken onder het genot van een kop koffie of thee. Het samen eten is een belangrijk onderdeel van de avondopenstelling bij de Inloop. Samen met de cliënten verzorgt u de broodmaaltijd en eet zelf ook een hapje mee.

Wie zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

  • U kunt samenwerken in een team van vrijwilligers en welzijnsmedewerkers;
  • U bent wekelijks aanwezig op donderdag van 16.00 tot 20.00 uur.
  • U bent lichamelijk in goede conditie daar er bewoners met de rolstoel opgehaald en teruggebracht worden.

Wat bieden wij u?

  • Een werkomgeving waar u verwelkomd wordt met een lach;
  • Goede begeleiding op de werkvloer;
  • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

 

Benieuwd wat uw inzet op de Inloop voor u en voor ons kan betekenen ?

Of interesse in een van onze andere vacatures al dan niet vermeld op onze website?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.