Mail ons Bel ons

Vrijwilliger voor de duofiets: Gezellig samen er op uit

De zon op uw gezicht voelen of opboksen tegen sterke tegenwind. Dit kan als u samen met een van onze cliënten op de duofiets stapt. De duofiets zorgt ervoor dat onze cliënten zelf in de buitenlucht actief bezig zijn en dat ze samen met u kunnen genieten van alles wat zich rondom hen afspeelt! Of u nu in Zundert, Etten-Leur of Rijsbergen woont, er is altijd een duofiets in uw directe omgeving beschikbaar.

Vrijwilliger voor de duofiets

Wie bent u?

Een sociaal en actief mens met een groot hart voor ouderen. U vindt het fijn om buiten te zijn en maakt makkelijk contact met mensen. Zelfstandig fietsen is voor onze cliënten geen vanzelfsprekendheid meer. Door samen met hen te fietsen geeft u een klein stukje geluk en maakt zo het verschil in het leven van iemand anders. U bent op regelmatige basis inzetbaar en u kunt daarin zelf bepalen wat bij u past. Fietst u graag op een vaste dag en tijd met steeds dezelfde cliënt? Dat kan. Vindt u het fijner te fietsen op een willekeurige dag en tijd die u schikt met steeds een andere cliënt? Dat is ook mogelijk.

Wij zijn wij?

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed pallet aan zorg en welzijn; in de wijk en op onze locaties. Ruim 700 vrijwilligers werken samen met de vaste medewerkers en mantelzorgers in een warme en betrokken sfeer. Samen zijn zij ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Wat verwachten wij van u?

  • U stapt minstens één keer in de drie weken op de duofiets;
  • U bent in staat zelfstandig een cliënt op te halen van de afdeling om samen te fietsen;
  • U bent oplossingsgericht.

 
Wat bieden wij u?

  • Een omgeving waarin u met een lach wordt verwelkomd;
  • Een goede uitleg om veilig op stap te gaan met de duofiets;
  • U gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

 
Benieuwd wat het duofietsen voor u en voor ons kan betekenen ?

Of interesse in een van de andere vrijwilligersmogelijkheden al dan niet vermeld op onze website?

Reageer dan direct en één van onze vrijwilligerscoördinatoren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.