Mail ons Bel ons

't warm contact

Vanwege preventie tegen het coronavirus hebben onze bewoners helaas al lang geen bezoek meer kunnen ontvangen. Daar wil Avoord graag wat aan doen. Vanaf vrijdag 1 mei start Avoord daarom met ’t warm contact, een ontmoetingsplek voor u en uw naaste in de vorm van een tent.

Dit initiatief stelt u en uw naaste in staat om elkaar op een verantwoorde manier te ontmoeten, waarbij we voldoen aan de veiligheidseisen die momenteel gelden.

Inschrijven kan via het formulier onder aan deze pagina.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op alle locaties staan één of meerdere tenten van ’t warm contact tegen het gebouw aan. U neemt buiten plaats in de tent en uw naaste zit in het bewonersgedeelte van ’t warm contact. Deze bevindt zich in het gebouw, uw naaste hoeft dus niet naar buiten. U kunt elkaar via het gesloten raam weer in het echt ontmoeten. U praat met elkaar met behulp van een geluidssysteem.

Uw ontmoeting duurt maximaal 25 minuten. Vanwege logistieke redenen vragen wij u om zelf geen versnaperingen of andere zaken mee te nemen voor de bewoner. Na het gesprek verlaat u de tent. Een medewerker van Avoord brengt uw naaste terug naar zijn of haar woning.

U krijgt één keer per week de gelegenheid om uw naaste op deze manier te ontmoeten. Per keer zijn maximaal twee bezoekers welkom in de tent. Dit mogen elke week dezelfde personen zijn of anderen.

Inschrijven

Avoord werkt met een inschrijfsysteem. Als u gebruik wenst te maken van ’t warm contact, kunt u zich digitaal aanmelden via het bovenstaande formulier. U kiest de locatie waar uw naaste woont en een beschikbaar tijdstip. Vervolgens vragen wij om enkele gegevens van u en uw naaste.

Op sommige locaties staan meerdere tenten (tent A en tent B). Het maakt niet uit welke tent u kiest. Na het kiezen voor een van deze tenten kunt u zien welk tijdstip voor deze tent vrij is. 

Inschrijven voor het bezoek kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. De inschrijving sluit elke dag om 12.00 uur voor de eerste twee opvolgende dagen. Wij vragen alle naasten om niet eerder naar de locatie te komen dan de afgesproken tijd.

Voor wie is ’t warm contact?

’t warm contact is voor alle bewoners van Avoord en hun naasten. Een uitzondering hierop zijn bewoners die positief getest zijn op het coronavirus of symptomen van het virus hebben en getest worden.  Ook bewoners die in een woongroep verblijven die in cohort/quarantaine of in isolatie zitten, kunnen helaas geen gebruik maken van 't warm contact. Ook voor bewoners voor wie dit mentaal te zwaar is, raden wij het gebruik van ’t warm contact af.

U bent welkom in ’t warm contact als u géén last heeft van een of meer van onderstaande klachten:

  • keelpijn
  • (neus)verkoudheid
  • koorts (38 graden en hoger)
  • grieperig gevoel

Heeft u wel een of meer van deze symptomen dan vragen wij u het bezoek uit te stellen totdat u 24 uur klachtenvrij bent.

Vragen

Problemen bij het online inschrijven of andere vragen? Dan kan u of uw naaste contact opnemen met ons via coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.

Plan hier uw bezoek