Mail ons Bel ons

Tijdelijk verblijf

Bent u na een ziekenhuisopname nog niet helemaal hersteld? Of bent u ziek en kunt u niet alleen thuis herstellen? Binnen Avoord is er de mogelijkheid om tijdelijk opgenomen te worden en te herstellen waarna u weer terug naar huis gaat.

In Het Anbarg bevindt zich de afdeling Tijdelijk Verblijf. Op deze afdeling verblijven mensen kortdurend om te herstellen van een ziekenhuisopname, ter observatie of screening, of ter overbrugging naar een woongroep. De cliëntengroepen op Tijdelijk Verblijf zijn zeer divers waardoor het een levendige afdeling is.
 

Werken aan herstel

De zorg voor alle cliënten wordt aangepast aan datgene wat nodig is voor desbetreffende cliënt. Op Tijdelijk Verblijf zijn 1-persoons- en 2-persoonskamers waar geslapen wordt tijdens de opname en gedurende de dag wordt gewerkt aan het herstel om terug naar huis te keren. Voor cliënten die verblijven ter overbrugging wordt een ander programma opgesteld.

Meer informatie over tijdelijk verblijf

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons Cliënten Service Bureau.

  • ''Ik ben erg goed geholpen in een voor mij moeilijke tijd. Heb heel veel respect voor de mensen die hier hun werk staan te doen.''
  • ''De warme verzorging die ik mogen ontvangen van het personeel was echt uit de kunst.''
  • ''Het plezier van het personeel. Ondanks de zware taak die ze hebben maken ze tijd voor een grapje.''