Mail ons Bel ons

Tijdelijk verblijf

Bent u na een ziekenhuisopname nog niet helemaal hersteld? Bent u ziek? Is er thuis niemand om voor u te zorgen? Binnen Avoord zijn er verschillende mogelijkheden om tijdelijk te verblijven bij een van onze locaties. De redenen hiervoor kunnen zeer divers zijn.

In Het Anbarg bevindt zich de afdeling Tijdelijk Verblijf. Op deze afdeling verblijven mensen tijdelijk om te herstellen van een ziekenhuisopname, ter observatie of screening of ter ontlasting van de mantelzorger. U laat uw ouder of partner in goede handen bij ons achter terwijl u even bijkomt van de zorg die u dagelijks levert in de thuissituatie. 

Op Tijdelijk Verblijf staat alles in het teken van herstel en een zo snel mogelijke terugkeer naar huis. Wanneer dat niet mogelijk is gaan we samen op zoek naar een passende plaats om te wonen.

Naast afdeling Tijdelijk Verblijf heeft Avoord ook nog een aantal logeerkamers. Deze logeerkamers zijn geschikt voor mensen die tijdelijk willen logeren met de daarbij behorende zorg. Logeren is mogelijk op basis van een indicatie of op particuliere basis. 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons Cliënten Service Bureau.

Wat vindt ú belangrijk?
076 - 532 50 00

Een kijkje bij Tijdelijk Verblijf

  • Ik ben erg goed geholpen in een voor mij moeilijke tijd. Heb heel veel respect voor de mensen die hier hun werk staan te doen.
  • De warme verzorging die ik mogen ontvangen van het personeel was echt uit de kunst.
  • Het plezier van het personeel. Ondanks de zware taak die ze hebben maken ze tijd voor een grapje.