Welzijn

Ontmoeten in de wijk

Genieten van het leven is belangrijk. Avoord helpt u daar graag een handje bij! Met maar liefst 6 locaties en diverse andere plaatsen in de wijk is er altijd wel een steunpunt van Avoord bij u in de buurt. U vindt hier alles onder één dak. Een gezellig restaurant met shop voor uw dagelijkse boodschappen, een internetcafé, kapsalon en bibliotheek….. het is maar een greep uit het grote aanbod.
Het mooie is dat iedereen er gebruik van kan maken. Of u zelfstandig woont in de wijk, op één van onze appartementen of in een kleinschalige woonvorm, echt iedereen is welkom. Want we zien graag dat u makkelijk onder de mensen kunt komen. Dat houdt u vitaal. Daarom organiseren wij uitstapjes, cursussen, workshops en hebben wij meer dan dertig verenigingen. U ontmoet nieuwe mensen, of pakt uw oude hobby weer op. Liever iets nieuws? We doen met liefde alles om u nóg meer te zien genieten!

Kunnen we u helpen? Neem dan contact met ons op.

Activiteitenkalender

Zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze vele activiteiten en evenementen op onze locaties.
Kijk op de jaar- of maandkalender wat er komende maand bij u in de buurt te doen is.

Cultuur, muziek en exposities

Door het jaar heen worden er diverse muziek- en dansvoorstellingen gegeven in onze locaties. Ook zijn er het hele jaar door exposities met wisselende collecties van plaatselijke kunstenaars. U bent van harte uitgenodigd te komen kijken! Optredens worden van tevoren aangekondigd op de website en via de plaatselijke pers. Informatie over data en deelname vindt u op onze activiteitenkalender.

Kunnen we u helpen? Kom langs bij restaurant 't warm hart of neem contact met ons op.

Op pad met de duofiets

Hoe eenvoudig kan ontspannen soms zijn: gewoon een eindje samen gaan fietsen in de buitenlucht. Dat kan met de duofiets. Verschillende locaties van Avoord hebben zo'n fiets (een soort tandem maar dan naast elkaar) in huis. Er zijn twee vaste berijders van de duofiets. Zij nemen iedere week verschillende cliënten mee naar buiten. In totaal fietsen ze soms wel 300 km per week. Cliënten en bewoners kunnen ook gebruik maken van deze fiets. Ook familieleden van opa, oma, vader of moeder. Er zijn een paar voorwaarden aan het gebruik verbonden zoals de verplichte instructie met één van de vaste berijders van de fietsen en dat de oudere die meegaat zelfstandig moet kunnen staan. 

Wilt u een keer op pad met de duofiets? Neem contact met ons op.

Restaurant 't warm hart

In het hart van onze locaties ligt restaurant en shop 't warm hart. Het is er sfeervol ingericht, ongedwongen en direct vertrouwd. Er is draadloos internet en op enkele locaties ook een piano en biljart. U bent er elke dag van de week van harte welkom!

Kunnen we u helpen? Kijk dan voor meer informatie op www.avoord.nl/warmhart

Activiteitenkalender

Zin om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze vele activiteiten en evenementen. Kijk op onze kalender wat er komende maand bij u in de buurt te doen is: www.avoord.nl/activiteiten.

Kunnen we u helpen? Neem dan contact met ons op.

 

Naar boven