Dagopvang

Woont u nog zelfstandig thuis maar zou u wel meer onder de mensen willen komen? Of heeft u behoefte aan een vaste dagindeling? U bent van harte welkom bij de dagopvang van Avoord; voor één of meerdere dagen per week.

Herkenbare dagstructuur

Bij de dagopvang heeft elke dag een vaste dagstructuur. De dag wordt gestart met een kopje koffie of thee en het gezamenlijk lezen van de krant. De (warme) maaltijd tussen de middag is een belangrijk onderdeel van de invulling van de dag. Samen bedenken wat te eten, boodschappen doen, de maaltijd bereiden en samen eten. In de ochtend en middag kan er deelgenomen worden aan activiteiten.
 

Sociale contacten

Bij de dagopvang kunt u sociale contacten opbouwen en onderhouden. Dat is plezierig en draagt bij aan u welbevinden.

Zinvolle en gezellige activiteiten

De activiteiten sluiten aan op uw behoeften en worden in overleg met u bepaald. Een greep uit de mogelijkheden: geheugenspellen, beweegactiviteiten, gezelschapsspellen, georganiseerde uitstapjes, creatieve activiteiten en muziek activiteiten. Als u ergens niet aan mee wilt doen, dan is dat prima.

Hulp en zorg

Bij de dagopvang zijn professionele hulp en zorg altijd dichtbij. Vertrouwd en goed geregeld.

Ondersteuning voor mantelzorgers

De dagopvang is een prettige en laagdrempelige ondersteuning voor mantelzorgers. Zo kunnen zij tijd voor zichzelf vrij maken als dat nodig is. Partners en mantelzorgers kunnen ook bij ons terecht voor praktische adviezen en begeleiding.

Locaties 

Avoord heeft verschillende dagopvang locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. U kunt hier terecht als u geheugenproblemen of lichamelijke problemen heeft. Ook wanneer u eenzaam bent of het moeilijk vindt om uw dag in te vullen, bent u welkom bij de dagopvang.

De dagopvanglocaties:

Het Anbarg de Ontmoeting
Het Anbarg de Koer
Het Anbarg de Stroming
Kloostergaard    de Passage
Kloostergaard de Molen
Rijserf de Werft
De Willaert de Wester
De Willaert de Wiek

Vervoer

Als u niet in staat bent om zelfstandig naar de dagopvang te komen en/of geen mogelijkheid heeft om het vervoer te regelen, kan het vervoer voor u verzorgd worden. Ons Cliënten Service Bureau kan u hier over informeren.

Kosten

De dagopvang is zowel met als zonder indicatie te bezoeken. Ons Cliënten Service Bureau informeert u hier graag verder over. Voor de (warme) maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd.
 
 
Kunnen we u helpen? Neem dan contact met ons op.
Naar boven