Rondleidingen

Op alle locaties van Avoord wordt maandelijks een rondleiding georganiseerd. Er is dan een Relatiebeheerder van het Cliënten Service Bureau aanwezig om vragen te beantwoorden, informatie te geven of u te adviseren. Onderdeel van de rondleiding is natuurlijk de bezichtiging van een appartement en/of kleinschalige woonvorm zodat u een beeld krijgt van de woning en vragen over de zorg kunt stellen.

U bent van harte welkom tussen 13:30 uur en 15:30 uur op de onderstaande data en locaties. 

In Etten-Leur:
Het Anbarg - 26 november, 11 december, 8 januari, 24 januari, 8 februari, 4 maart, 19 maart, 4 april, 18 april, 10 mei, 27 mei, 11 juni, 27 juni.
Contrefort -  17 december, 14 februari, 15 april, 18 juni
Kloostergaard en Franciscushof - 14 december, 17 januari, 15 februari, 18 maart, 16 april, 14 mei, 13 juni

In Rijsbergen:
Rijserf - 23 november, 14 januari, 12 maart, 9 mei, 25 juni

In Zundert:
De Willaert - 22 november, 18 december, 22 januari, 21 februari, 22 maart, 23 april, 21 mei, 20 juni

Deelname is gratis en u hoeft zich van tevoren niet aan te melden.

Benieuwd naar onze locaties maar de rondleiding gemist of bekijkt u liever via een filmpje onze locaties? Op het YouTube kanaal van Avoord kunt u een kijkje nemen op een aantal locaties.

 

Thuis bij Avoord

Bent u 55+? En denkt u erover na om anders te gaan wonen? Dan zijn er op onze locaties verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons wonen als u zorg nodig heeft, maar ook als u dat nog niet nodig heeft maar het wel graag nabij wil hebben. Om u het zelfstandig wonen comfortabel en makkelijk te maken, biedt Avoord verschillende arrangementen op maat.  

Onze ruimte appartementen (tussen 80m2 en 150m2) beschikken over een woonkamer, open keuken, berging, één of twee slaapkamers, gastentoilet en badkamer. Afhankelijk van de ligging en het type appartement is er een terras of balkon. Onze appartementen zijn gevestigd op onze locaties waar u alles onder één dak vindt: een gemeenschappelijke ruimte: 't warm hart* met winkel voor uw dagelijkse boodschappen, een internetcafé, kapsalon en bibliotheek.... Het is een greep uit het aanbod. Het mooie is dat iedereen er gebruik van kan maken. Of u zelfstandig woont in de wijk, in één van onze appartementen of in een kleinschalige woonvorm, echt iedereen is welkom. We zien namelijk graag dat u onder de mensen komt. Dat houdt u vitaal. Daarom organiseren wij uitstapjes, cursussen, workshops en hebben wij meer dan dertig verenigingen. U ontmoet nieuwe mensen, of pakt uw oude hobby weer op. Liever iets nieuws? We doen met liefde alles om u nóg meer te zien genieten!

(* uitgezonderd locatie Contrefort waar diverse activiteiten plaatsvinden in het naastgelegen Turfschip) 

Volg ons op Facebook

... En krijg mee wat er allemaal voor moois op onze locaties gebeurt! >> klik hier

Naar boven