Werken en leren

Werksfeer

Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij vinden het belangrijk om in je te investeren. Samen kijken we naar je vaardigheden en de richting waarin jij je wilt ontwikkelen, om zo aan je toekomst te bouwen. Je kunt gebruik maken van onze interne opleidingsmogelijkheden, die zijn afgestemd op de behoeften van onze medewerkers.
Werken bij Avoord? Dat is werken in een inspirerende omgeving die erop gericht is om je te laten groeien. We kennen een informele werksfeer waarin we makkelijk toegankelijk zijn en waarbij meedenken met de organisatie en eigen initiatief op prijs worden gesteld. Onze passie is de betrokkenheid bij onze cliënten: 'Wat vindt ú belangrijk?' is niet voor niets ons motto.

Kernwaarden

Zelfregie, Respect en Samen Leven zijn dé kernwaarden binnen onze organisatie. Zelfregie; kunnen zijn wie je bent en regie nemen voor je eigen loopbaan. Respect; wederzijds respect is belangrijk en goed communiceren is essentieel. Samen Leven; de basis voor onze zorg. Door deze kernwaarden wordt onze zorg- en dienstverlening als prettig en vriendelijk ervaren, zowel door onze cliënten als door onze medewerkers en vrijwilligers. Passen deze kernwaarden ook bij jou? Durf je verantwoordelijkheid en initiatief te nemen? Dan voel je je thuis bij Avoord!

Arbeidsvoorwaarden

Avoord volgt de CAO VVT. Wij beseffen heel goed dat werk niet het enige belangrijke is in je leven en hebben een meerkeuzesysteem, waarmee jij je secundaire arbeidsvoorwaarden gedeeltelijk zelf kunt samenstellen. Hierbij kun je denken aan een fietsenplan, uitbreiding op je vakantie-uren of van je pensioen. Tevens biedt Avoord je diverse extra’s, zoals een collectieve zorgverzekering en korting op een abonnement op de sportschool. En zeker niet onbelangrijk; we bieden je diverse opleidings- en bijscholingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Voor verzorgende en verpleegkundigen vergoeden wij de inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Afhankelijk van je functie is het mogelijk om ook thuis te werken.

Opleiding en stage

Bij Avoord kun je leren en werken tegelijkertijd want wij zijn een erkend leerbedrijf. We bieden je verschillende mogelijkheden; namelijk de Beroepsopleidende Leerweg (BOL), de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL), en tevens een combinatie hiervan.
Combi-opleiding VGZ-IG/ MMZ (BOL/BBL). Dit is een uniek traject van 3,5 jaar, dat Avoord samen met het Vitalis College in Breda heeft ontwikkeld. Het eerste jaar wordt een overbruggingsjaar, waarin je naar school gaat en stage loopt op een van de locaties van Avoord, dit is de zogenaamde beroepsopleidende leerweg (afgekort BOL). Wanneer je dit jaar voldoende hebt afgerond, nemen we je in het tweede jaar in dienst en ga je naar school en werk je in de praktijk, de zogenaamde beroepsbegeleidende leerweg (afgekort BBL). Bij het afronden van dit traject ontvang je het diploma Verzorgende IG en het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ). Dit opleidingstraject biedt veel voordelen. Er vindt een geleidelijke overgang plaats van theorie naar praktijk. Je kunt je theoretische kennis verder uitbreiden en ondervindt een betere afstemming tussen theorie en praktijk. Hierdoor ben je goed voorbereid op het echte werk als verzorgende. Daarnaast word je in het eerste jaar boventallig ingeroosterd. Het gevolg hiervan is dat je nooit alleen werkt, de werkdruk lager is en dat je continue wordt begeleid.

Meer stage mogelijkheden

Naast verzorgende biedt Avoord ook stagemogelijkheden voor onder andere verpleegkundige (MBO + HBO), helpende, facilitair medewerker, financieel medewerker en sociaal pedagogisch werk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het volgen van dit opleidingstraject of stagemogelijkheden bij Avoord? Neem dan contact met de opleidingscoördinator op. Download hier de folder van het opleidingstraject BOL/BBL.

Kwaliteitsregistratie

Als verpleegkundige of verzorgende bied je de best mogelijke zorg. Gezamenlijk staan wij daarvoor! Je deskundigheid op peil houden is dus noodzakelijk. Nieuwe inzichten in behandelmethoden, in technologische ontwikkelingen en in nieuwe wetgeving maken dat alleen werken niet genoeg is om je vaardigheden en kennis bij te houden. Het Kwaliteitsregister V&V is een online registratiesysteem waar je als verpleegkundige of verzorgende vastlegt wat je doet aan deskundigheidsbevordering. De kosten voor inschrijving in dit kwaliteitsregister worden door Avoord volledig vergoed.

Kom je bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Kijk bij vacatures voor een overzicht van alle openstaande vacatures en vul het sollicitatieformulier in.
Heb je vragen of opmerkingen over onze vacatures of over werken bij Avoord? En wil je door ons worden teruggebeld? Neem dan contact met ons op.

 

Naar boven