Boodschappen PlusBus

Boodschappen PlusBus

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen er op uit

Op initiatief van de gezamenlijke serviceclubs in Etten-Leur e.o. en in samenwerking met gemeente Etten-Leur en dankzij het Nationaal Ouderenfonds, rijdt Avoord Zorg en Wonen met de PlusBus 'Samen Er Op Uit'. Door deze bus kunt u er, samen met anderen, wekelijks op uit om verschillende activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld om te winkelen, om naar musea of tuincentra te gaan.

Boodschappen en uitstapjes

U kunt al vanaf € 3,- per keer gezellig winkelen. Na het boodschappen doen, drinkt u samen nog een kopje koffie. Ook worden wekelijks leuke uitstapjes georganiseerd naar musea, tuincentra en andere mooie plekjes in Nederland.

Hoe werkt het?

Lees hier het activiteitenprogramma voor november 2017

De PlusBus haalt u op en brengt u veilig thuis. Een vrijwilliger begeleidt u: iemand die een arm geeft of de boodschappen voor u draagt.

Initiatiefnemers

Het Nationaal Ouderenfonds biedt een helpende hand aan oudere mensen in Nederland met activiteiten voor nieuwe sociale contacten, om zelfstandigheid te behouden en gezond ouder te worden. Het Ouderenfonds is de initiatiefnemeer van de BoodschappenPlusBus. Met dank aan deze lokale partners is het gelukt om deze PlusBus ook in Etten-Leur rond te laten rijden:

  • Junior Kamer Etten-Leur
  • Lionsclub Etten-Leur e.o.
  • Lionsclub 'De Vryeheydt Etten'
  • Ronde Tafel 157 Etten-Leur
  • Rotaryclub Etten-Leur e.o.

 

Naar boven