Thuiszorg Avoord AanHuis

 

Avoord AanHuis

Vandaag de dag is het niet meer vanzelfsprekend dat u op hogere leeftijd verhuist naar een woonzorglocatie. U blijft, net als veel andere mensen, graag zo lang mogelijk thuis wonen want daar voelt u zich het meest op uw gemak. Mocht het moment komen dat het voor u lastiger wordt om voor uzelf te blijven zorgen, dan is het heel goed mogelijk om met de juiste ondersteuning zelfstandig thuis te blijven wonen. Die ondersteuning biedt Avoord AanHuis.

Wat vindt ú belangrijk?

Avoord aanHuis biedt inwoners met (chronische) gezondheidsproblemen uit de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken passende verzorging, medische verpleging, ondersteuning of palliatieve zorg in de eigen leefomgeving. Voor de korte of langere termijn. Onze thuiszorg is 24 uur per dag bereikbaar en naarmate uw behoefte aan ondersteuning verandert, groeit onze zorgverlening met u mee. Samen met u, uw huisarts, onze specialist ouderengeneeskunde en uw eigen sociale netwerk zoeken we naar de best passende invulling zodat u de regie behoudt en dat duidelijk is wie wat doet en wanneer.

Eenvoudige keuze

Wanneer u kiest voor Avoord AanHuis, kiest u voor dé specialist in thuiszorg in uw regio. Met de locaties van Avoord in Etten-Leur, Rijsbergen of Zundert als steunpunt in de wijk,
is er altijd een wijkverpleegkundige of verzorgende bij u in de buurt. Bovendien bieden de locaties van Avoord u de gelegenheid om dichtbij huis anderen te (blijven) ontmoeten, uw dagelijkse boodschap te doen of een hapje buiten de deur te eten in één van onze restaurants 't warm hart. Met het Avoord-abonnement bent u verzekerd van bijvoorbeeld gratis gebruik van onze professionele alarmopvolging en krijgt u korting in onze restaurants en shops.

Tevreden cliënten over Avoord AanHuis

Wilt u weten wat anderen vinden van onze thuiszorg Avoord AanHuis? Lees dan hier verder.

Folder

Wilt u de informatie in alle rust doornemen? Lees hier onze folder over Avoord AanHuis.

Aanmelden

Wijkverpleging valt onder uw basisverzekering. Om gebruik te kunnen maken van wijkverpleging is een indicatie nodig vanuit de Zorgverzekeringswet. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kan er ook sprake zijn van een indicatie vanuit de Wmo.

Kunnen wij u helpen?
Neem dan contact op met ons Cliënten Service Bureau via 0800 - 220 0 220 (gratis) zodat onze wijkverpleegkundigen de indicatie kunnen stellen en u eventueel verder kunnen doorverwijzen.
Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen belt u voor spoed met 076 - 513 51 13.

Naar boven