Mail ons Bel ons

Onderzoek & innovatie

Avoord investeert in onderzoek en innovatie binnen de langdurige zorg. Samen met enthousiaste, nieuwsgierige medewerkers, cliënten en mantelzorgers worden onderzoeksprojecten opgezet. Dit onderzoek leidt tot innovatie en verbetering van onze zorgverlening.

Topcare

Avoord is met locatie Rijserf Topcare-centrum met cliëntengroep Dementie. Stichting Topcare heeft als doel de zorg binnen de verpleeghuissector voor Topcare cliëntengroepen, – en hiermee de kwaliteit van leven van de cliënten – continu te verbeteren. 

Anders werken

Expertise zonder afstand

Om in de toekomst meer mensen van goede zorg te kunnen voorzien met hetzelfde aantal zorgverleners, zullen we slimme oplossingen moeten bedenken. In het programma ‘Anders werken in de zorg’ gaat Avoord samen met initiatiefnemer tanteLouise en 10 andere zorginstellingen uit West-Brabant de uitdaging aan om nieuwe technologieën voor de zorg te ontwikkelen. 

Dementie onderzoek

Avoord richt zich op onderzoek bij dementiezorg. De verschillende projecten hebben het doel effectieve methodes te ontwikkelen om de eigen regie en dagelijkse vaardigheden van mensen met dementie te verbeteren. Er lopen momenteel verschillende grote en kleine onderzoeksprojecten binnen Avoord.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over onze onderzoeksprojecten kunt u contact opnemen met Sharissa Corporaal (Programmamanager Onderzoek & Innovatie).