Mail ons Bel ons

Onderzoek & innovatie

Avoord investeert in onderzoek en innovatie binnen de langdurige zorg. Samen met enthousiaste, nieuwsgierige medewerkers, cliënten en mantelzorgers worden onderzoeksprojecten opgezet. Dit onderzoek leidt tot innovatie en verbetering van onze zorgverlening.

Topcare

Stichting Topcare heeft als doel de zorg binnen de verpleeghuissector voor Topcare cliëntengroepen, – en hiermee de kwaliteit van leven van de cliënten – continu te verbeteren. Om dit doel te bereiken zet Stichting Topcare zich in voor het ontwikkelen van een onderzoekscultuur in de langdurige zorg: systematische kennisontwikkeling en effectiviteitsmeting door onderzoek.

Dementie onderzoek

Avoord richt zich op onderzoek bij dementiezorg. De verschillende projecten hebben het doel effectieve methodes te ontwikkelen om de eigen regie en dagelijkse vaardigheden van mensen met dementie te verbeteren. Er lopen momenteel verschillende grote en kleine onderzoeksprojecten binnen Avoord.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over onze onderzoeksprojecten kunt u contact opnemen met Sharissa Corporaal (Programmamanager Onderzoek & Innovatie).