Mail ons Bel ons

Wethouder Twan Zopfi opent inspiratieweek bewegen

Het is bijna zover, de inspiratieweek bewegen gaat weer van start. Van 8 t/m 12 oktober kunnen cliënten van Avoord en geïnteresseerden uit de wijk kennis maken met verschillende beweegactiviteiten. De week wordt om 10.00 uur bij De Willaert in Zundert geopend door wethouder Twan Zopfi.

De inspiratieweek bewegen staat dit jaar in het thema van de Avoordspelen. Monique Broeren, bedrijfsleider horeca & evenementen: “Wethouder Twan Zopfi komt de week officieel openen door het Olympisch vuur te ontsteken waarna hij misschien wel plaats neemt op een duofiets. Met die duofiets rijden we langs alle Avoord locaties waar aansluitend allerlei bewegingsactiviteiten worden gedaan”. 

Na deze openingsdag staan er ook voor de rest van de week diverse activiteiten op het programma. Fitness Better Bodies uit Zundert komt in De Willaert een workshop gezonde leefstijl geven en er wordt op alle locaties een sportquiz georganiseerd. In Het Anbarg verzorgt de beweegcoach van Etten-Leur Actief in samenwerking met leerlingen van het CIOS een presentatie Dementie & Bewegen. Bij Contrefort kan er gesupporterd worden tijdens een voetbalwedstrijd bij de gele kooi van groep 7 en 8.