Mail ons Bel ons

Waarschuwing voor spammail

Er gaat een nepmail rond die ook vanuit enkele mailadressen van Avoord is verzonden. In de mail staat dat een medewerker van Avoord bestanden heeft gestuurd en dat u deze via de link kunt downloaden.

Deze mail is frauduleus en niet door een medewerker van Avoord verstuurd. Heeft u een mail ontvangen die lijkt op onderstaand bericht? Verwijder de mail direct, klik niet op de link en vul geen gegevens in!

Als u wel op de link hebt geklikt, komt u op een inlogscherm dat er als volgt uitziet:

 

Als u uw gegevens in dit scherm hebt ingevoerd, is uw e-mail mogelijk gehackt. Ook als u na de inlogpoging een foutmelding krijgt en het inloggen niet gelukt lijkt te zijn.

Wat moet u doen als u uw gegevens hebt ingevuld?

  • Wijzig zo snel mogelijk het wachtwoord van het (mail)account waarmee u probeerde in te loggen
  • Gebruikt u dit wachtwoord ook voor andere systemen? Pas uw wachtwoorden dan ook in die systemen aan en gebruik voor elk systeem een uniek wachtwoord
  • Heeft u de spam op uw zakelijke mail ontvangen? Meld dit dan aan de IT-afdeling van uw bedrijf. Het is belangrijk dat zij voorkomen dat de mail verder verspreid wordt.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via vraag@avoord.nl. Wij komen er dan zo snel mogelijk op terug.