Mail ons Bel ons

Vrienden van Avoord ontvangen cheque JCI voor bijdrage aan Duofiets

De Junior Chamber International Etten-Leur (JCI Etten-Leur) heeft op woensdag 29 januari een cheque ter waarde van €2.500,- overhandigd aan de Vrienden van Avoord. Dit mooie bedrag komt ten goede aan de spaarpot voor een nieuwe Duofiets voor de cliënten van Woongroep Contrefort.

JCI-Etten-Leur is een non-profit netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen en inzetten voor de lokale gemeenschap.

“Naast verschillende activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling, organiseert JCI Etten-Leur jaarlijks onder meer het culinaire evenement ‘Lekker Etten-Leur’. Ook verzorgen we de verkoop van de unieke Etten-Leurse likeur ‘Moeierboompke’. De opbrengst van deze activiteiten komt volledig ten goede van lokale goede doelen” aldus Sander de Kroon, voorzitter JCI Etten-Leur.

Sander vervolgt: “Dit jaar steunen wij onder meer de Stichting Vrienden van Avoord bij de aanschaf van een nieuwe Duofiets voor de cliënten van de Woongroepen bij Contrefort. Een bijzonder mooi initiatief waarbij ouderen samen met familie, zorgmedewerker of vrijwilliger, heerlijk buiten kunnen bewegen.”

Populaire fiets

Bonnie Jansens, zorgmanager bij Contrefort, is erg blij met de bijdrage van JCI Etten-Leur: “De Duofiets is zeer populair bij onze cliënten maar ja, we moeten hem wel delen met locatie het Anbarg. Met een eigen Duofiets kunnen onze cliënten veel vaker samen met een vrijwilliger of zorgmedewerker op pad. Door de bijdrage van JCI komt de aanschaf van de Duofiets Contrefort weer een stuk dichterbij!”

Kers op de taart

“Heel fijn dat een club als JCI Etten-Leur de verbinding zoekt met ouderen. Verbinding is waar het om draait. De Duofiets is een prachtig voorbeeld van verbinding met de omgeving en maatschappij. Cliënten kunnen op de fiets door hun buurt fietsen, komen in contact met de omgeving en als kers op de taart zijn ze lekker buiten in beweging.” aldus Martin den Hartog, bestuurder van Avoord.

Heleen van Rijnbach, voorzitter van de stichting ‘Vrienden van Avoord’, is uiteraard ook zeer dankbaar voor deze geweldige bijdrage: “Wat een ontzettend mooi bedrag. Namens Contrefort en de Vrienden van Avoord, hartelijk dank!”

*Op de foto van links naar rechts:
Martin den Hartog, bestuurder Avoord
Sander de Kroon, JCI Etten-Leur
Celine Vughts, JCI Etten-Leur

Heleen van Rijnbach, voorzitter Vrienden van Avoord
Bernice Stadhouders, bestuurslid Vrienden van Avoord
Bonnie Jansens, manager zorg bij Avoord

De Duofiets op de foto is de fiets van Kloostergaard.