Mail ons Bel ons

Voorlopige sluiting 't warm hart en winkel

Gisteren heeft het kabinet verregaande maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van die maatregelen is de voorlopige sluiting van alle horecagelegenheden in Nederland tot en met 6 april 2020. Avoord houdt zich ook aan deze maatregel. Dat betekent dat wij vanaf heden ’t warm hart en bijbehorende winkel in alle locaties van Avoord voorlopig sluiten.

Wat betekent dit?

Bij bewoners van zorgappartementen en bewoners die een Avoord maaltijdarrangement afnemen, wordt voorlopig vanaf maandag 16 maart de maaltijd thuisbezorgd.
 

Hoe laat worden de maaltijden bezorgd?

Tussen 12.00 uur en 13.30 uur, OF, tussen 17.00 uur en 18.30 uur (in Rijserf te Rijsbergen worden ’s avonds geen maaltijden bezorgd).

Maakt u als bewoner nog geen gebruik maakt van een maaltijdarrangement van Avoord maar wilt u alsnog een arrangement afnemen? Dat kan. U kunt hiervoor contact opnemen met het Cliënten Service Bureau van Avoord. Bel gratis naar 0800-220 0 220.

Andere boodschappen nodig?

Indien noodzakelijk kan Avoord ook enige boodschappen bij u als bewoner thuisbezorgen. Hiervoor ontvangt u bij de maaltijdbezorging een boodschappenlijst waarop u uw wensen aan kunt geven.

Bij de volgende maaltijdbezorging neemt de medewerker de boodschappenlijst weer mee. De boodschappen worden dan de volgende dag bij u bezorgd. U ontvangt hiervoor achteraf een factuur.

Ook wij vinden het heel vervelend dat u voorlopig geen gebruik kunt maken van ’t warm hart en de winkel. Toch vragen wij uw begrip voor onze maatregel. Deze is immers in het belang van al onze cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers.

Vragen over Avoord en preventie coronavirus

U kunt tussen 9.00 uur en 17.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.