Mail ons Bel ons

Roparunteam Swietelsky Go4Life loopt voor hospice Marianahof

Het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life zamelt dit jaar geld in voor een kantelbad voor hospice Marianahof. Elk jaar in het Pinksterweekend vindt de Roparun plaats. Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij de deelnemers geld ophalen voor mensen in hun laatste levensfase.

Na afloop van de Roparun overhandigt team Swietelsky Go4Life een cheque van € 20.000,- aan Avoord. Dit is een bijdrage aan een kantelbad voor hospice Marianahof. “Het is ontzettend fijn voor mensen in hun laatste levensfase om nog lekker in bad te kunnen,” vertelt Wendy Winkelman, directeur zorg bij Avoord. “We zijn blij dat we dit met deze bijdrage kunnen gaan realiseren.”

In hospice Marianahof kunnen mensen de laatste fase van hun leven doorbrengen in een veilige en geborgen omgeving met een huiselijke sfeer. Met de aanschaf van een kantelbad wil hospice Marianahof deze huiselijke sfeer bevorderen.

De route van de Roparun loopt langs Avoord locatie Kloostergaard en hospice Marianahof. De medewerkers en vrijwilligers van Avoord zorgen voor een warme doorkomst voor de lopers. De vrijwilligers van hospice Marianahof delen stukjes appel en komkommer uit. Er staan windlichten langs het pad, gemaakt door de bewoners, om alle deelnemers een hart onder de riem te steken.