Mail ons Bel ons

PERSBERICHT - Fotozuil geeft medewerkers Avoord met mondkapje een gezicht

6 oktober 2020, #eengezichtvoordezorg

ETTEN-LEUR - Sinds vrijdag 2 oktober is er een mondkapjesplicht bij de locaties van Avoord. Veiligheid voorop, maar een mondkapje maakt iemand wel minder herkenbaar. “Daar wilden wij iets aan doen” aldus Saskia van Opijnen, bestuurder van Avoord “daarom plaatsen we vandaag fotozuilen van Drostbooth in vier locaties van Avoord.”

In de fotozuilen kunnen medewerkers en vrijwilligers een foto van zichzelf maken, waarna ze de foto in een fotohoesje doen en op hun kleding spelden. Saskia: “Dit verbetert de herkenbaarheid tussen collega’s maar nog belangrijker, cliënten herkennen onze medewerkers zo beter.”

Jos Drost van Drostbooth vertelt: “Ik ben blij dat mijn fotoapparatuur tijdens deze bijzondere omstandigheden nu goed van pas komt om de medewerkers van Avoord weer ‘een gezicht’ te geven. Met de website www.eengezichtvoordezorg.nl proberen wij andere photobooth leveranciers te motiveren om, net als wij, hun apparatuur in te zetten voor #eengezichtvoordezorg. Enkele uren na de lancering hebben de eerste bedrijven zich al aangemeld om mee te doen!”

De fotozuilen staan de komende 7 dagen in De Willaert in
Zundert, Rijserf in Rijsbergen en  Kloostergaard en Het Anbarg in Etten-Leur. Medewerkers en vrijwilligers werkzaam op de andere locaties van Avoord kunnen hier ook terecht voor het maken een foto.