Mail ons Bel ons

PERSBERICHT: Bestuurder Martin den Hartog vertrekt bij Avoord

14 januari 2020

Per 1 maart 2020 neemt bestuurder Martin den Hartog na zes en een half jaar afscheid van Avoord. Martin den Hartog gaat vanaf die datum aan de slag als voorzitter van de Raad van Bestuur bij AxionContinu in Utrecht.

Den Hartog: “De afgelopen jaren heb ik samen met alle collega’s en vrijwilligers van Avoord hard gewerkt aan een mooie organisatie die toekomstbestendig is voor de ouderenzorg in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen. Zorgprofessionals van Avoord én vrijwilligers hebben mooie prestaties geleverd. Hiervoor zijn we recent beloond met een plaats in de top 10 van hoogst gewaardeerde verpleeghuizen in Nederland.”

“Avoord laat ik in goede handen achter. Ik heb heel veel vertrouwen in de nieuwe directeuren Laura Kallenberg en Carla Brander, het management, alle Avoord-collega’s en vrijwilligers die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor onze cliënten. De Raad van Toezicht is inmiddels gestart met een procedure voor het werven van een nieuwe bestuurder” aldus Martin den Hartog.

Respect

”We vinden het uiteraard zeer jammer dat Martin vertrekt, maar hebben alle respect voor zijn besluit. Hij laat een mooie organisatie achter” aldus Carla Brander, Directeur Bedrijfsvoering bij Avoord. Laura Kallenberg, Directeur Zorg bij Avoord vult aan: “Hij heeft zich bij Avoord ingezet voor samenwerking en vernieuwing in de zorg en niet zonder succes! Martin heeft nu een mooie nieuwe uitdaging gevonden en dat gunnen wij hem natuurlijk van harte.“

Over Avoord

Avoord is thuis in moderne ouderenzorg en levert die zorg waar de cliënt dat wenst. In de verzorging en begeleiding van mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg behoeven, lopen we voorop. Avoord zoekt continu naar nieuwe zorg- en behandelmethoden.

Onze kernwaarden zijn zelfregie, respect en samen leven. Ons uitgangspunt is dat de cliënt zolang mogelijk zelf zijn of haar keuzes maakt en bepaalt hoe de dag eruitziet. Daarom vragen wij: ‘Wat vindt ú belangrijk?’