Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht: Kappers- en pedicurebezoek

Kappersbezoek mogelijk

Vanwege preventie tegen het coronavirus hebben bewoners van Avoord lang geen gebruik kunnen maken van de kapper en pedicure. Vanaf 8 juni passen we deze maatregel aan en kunnen bewoners de thuiskapper en pedicure ontvangen of de kapsalon bezoeken in de locatie (mits aanwezig).

Hoe gaat dit in zijn werk?

Thuiskapper en pedicure

De kapper en pedicure mag maximaal 1 keer per maand bij de bewoner thuiskomen. Hij/zij meldt zich minimaal een dag van tevoren aan bij de corona informatielijn. De kapper/pedicure (of bewoner of naaste) stuurt hiervoor een mail naar coronavirus@avoord.nl. Vervolgens zet de corona informatielijn de kapper/pedicure op de bezoekerslijst voor de desbetreffende datum.

Wanneer meerdere bezoeken van de pedicure medisch noodzakelijk zijn, kan de bewoner contact opnemen met de corona informatielijn.

Kapsalon in de locaties

In de Avoord-locaties Het Anbarg, De Willaert en Kloostergaard is een kapsalon aanwezig. Deze gaan ook weer open vanaf 8 juni. Wij verzoeken bewoners dringend om van en naar de kapsalon de kortste route te nemen. Het is ook niet de bedoeling dat bewoners zich langer dan nodig begeven in de centrale ruimtes binnen het gebouw.

Het is voorlopig nog niet de bedoeling dat bewoners een kapper bezoeken buiten de locatie waar hij/zij woont.

Vragen
U kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. Op zaterdagen zijn wij op dit nummer bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.