Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 8 april 2020 (COVID-19)

Helaas moeten we vandaag het verdrietige nieuws melden dat twee cliënten van Avoord zijn overleden. Het gaat om een bewoner van een woongroep van Het Anbarg en een bewoner van een woongroep van De Willaert. Beide bewoners waren positief getest op het coronavirus, COVID-19. Wij wensen familie en nabestaanden alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Een bewoner van een woongroep in Het Anbarg is helaas positief getest op het coronavirus, COVID-19. De desbetreffende woongroep zit in isolatie totdat de bewoner minimaal 24 uur volledig klachtenvrij is. We wensen onze bewoner veel beterschap en sterkte.

Negatief getest
Een aantal cliënten van Avoord zijn gelukkig negatief getest op het coronavirus. Het gaat om twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg en een bewoner van een zorgappartement van Het Anbarg. Ook is een bewoner van een woongroep van Contrefort negatief getest op het coronavirus. Uiteraard zijn we erg blij voor onze cliënten.

 

Vragen

U kunt op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. De corona informatielijn is op zondag Eerste Paasdag,12 april 2020, én maandag Tweede Paasdag, 13 april 2020, bereikbaar van 8.00-18.00 uur.

Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.