Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 6 april 2020 (COVID-19)

Sinds vrijdagmiddag zijn er helaas opnieuw drie cliënten van Avoord overleden door het coronavirus (COVID-19). Het betreft twee bewoners van de woongroepen in De Willaert en een bewoner van Het Anbarg. We wensen familie en naasten veel sterkte met dit grote verlies.
 

Bij Franciscushof is één cliënt genezen van het coronavirus.

In het weekend zijn ook een aantal cliënten getest op het coronavirus. Eén bewoner van Het Anbarg is positief getest. De bewoner blijft in thuisisolatie totdat de bewoner minimaal 24 uur volledig klachtenvrij is. We wensen de bewoner veel beterschap en sterkte.

Bij een aantal andere bewoners was er sprake van een negatieve uitslag op de test voor het coronavirus, namelijk bij twee cliënten van de afdeling Tijdelijk Verblijf, een bewoner van de woongroepen in De Willaert, een bewoner van de appartementen in De Willaert en twee cliënten van de woongroepen in Het Anbarg. 

Vragen

U kunt op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. In het weekend zijn wij op dit nummer bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.