Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 4 januari 2021 (Coronavirus)

Helaas hebben we een negatief bericht. Drie bewoners van een woongroep op De Willaert en een bewoner van een woongroep op Het Anbarg zijn overleden aan het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

Daarnaast zijn vier bewoners positief getest op het coronavirus. Dit betreft drie bewoners op De Willaert en een bewoner op Het Anbarg.

Verder zijn een aantal bewoners/cliënten (preventief) negatief getest zijn op het coronavirus. Dit betreft drie bewoners op De Willaert, een bewoner op De Willaert Bronswiek, een bewoner van Rijserf, vier bewoners van Het Anbarg en een cliënt van Avoord AanHuis Zundert.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.