Mail ons Bel ons

De cijfers van maart (Coronavirus)

29 maart 2021
We hebben goed nieuws: een cliënt van AAH Etten-Leur Emmalaan is hersteld van het coronavirus.

Daarnaast zijn negen cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft twee bewoners van woongroepen van Het Anbarg, een bewoner van zorgappartement De Willaert, twee cliënten van Tijdelijk Verblijf, drie cliënten van Hospice Marianahof en een cliënt van Avoord AanHuis.

22 maart 2021
Helaas hebben wij het verdrietige nieuws te melden dat een cliënt van Avoord AanHuis is overleden aan het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Daarnaast zijn drie cliënten van Avoord AanHuis positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze cliënten veel sterkte en een spoedig herstel.

Vijftien bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft acht bewoners van woongroepen van Contrefort, een bewoner van een woongroep van De Willaert, drie bewoners van woongroepen van Het Anbarg, een cliënt van Avoord AanHuis en twee cliënten van Tijdelijk Verblijf.

15 maart 2021
Er is goed nieuws: zes bewoners/cliënten zijn negatief getest op het coronavirus. Dit betreft drie cliënten van Avoord AanHuis, een bewoner van zorgappartement De Willaert, een bewoner van een woongroep op Het Anbarg en een bewoner van Franciscushof.

8 maart 2021
Helaas is een cliënt van Avoord AanHuis positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze cliënt veel sterkte.

Drie cliënten/bewoners zijn negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een cliënt van Avoord AanHuis en twee bewoners van Het Anbarg.
Het goede nieuws is dat een bewoner van Kloostergaard hersteld is van het coronavirus.

1 maart 2021
Er is goed nieuws te melden: veertien bewoners/cliënten (preventief) zijn negatief getest op het coronavirus.

Dit betreft acht bewoners van de woongroepen in Het Anbarg, twee bewoners van een woongroep in De Willaert en bewoner van een zorgappartement in De Willaert, twee bewoners van Kloostergaard en twee cliënten van Avoord AanHuis.

 

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.