Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 28 december 2020 (Coronavirus)

Helaas hebben wij het slechte nieuws te melden dat er twee bewoners van woongroepen op De Willaert zijn overleden aan het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

De afgelopen dagen zijn vijf bewoners/cliënten positief getest. Dit betreft twee bewoners van woongroepen op De Willaert en drie bewoners van woongroepen op Het Anbarg. Wij wensen deze bewoners een spoedig herstel.

Verder zijn er gelukkig zestien bewoners/cliënten negatief getest op het coronavirus; vijf bewoners op De Willaert, vier bewoners op Het Anbarg, twee bewoners op Franciscushof, twee bewoners van Rijserf en drie cliënten van Avoord AanHuis.

Een bewoner van De Willaert en een cliënt van Avoord AanHuis zijn hersteld van het coronavirus.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.