Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 24 maart 2020 (COVID-19)

Cliënt Avoord overleden en drie nieuwe besmettingen (COVID-19)

Cliënt overleden

Met veel verdriet moeten wij helaas melden dat op 23 maart een cliënt van Avoord is overleden aan de gevolgen van het coronavirus (COVID-19). Wij wensen familie en nabestaanden alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Besmette cliënten

Helaas zijn twee bewoners van Avoord-locatie Het Anbarg te Etten-Leur positief getest op het coronavirus COVID-19. De desbetreffende woongroepen zijn gesloten voor isolatie. Deze woongroepen blijven in isolatie totdat de positief geteste bewoners minimaal 24 uur volledig klachtenvrij zijn.

Ook is een deelnemer van de nooddagopvang in Het Anbarg positief getest op het coronavirus. Deze persoon heeft op vrijdag 20 maart 2020 voor het laatst deelgenomen aan de ‘nooddagopvang’ in Het Anbarg. Op dat moment had de deelnemer nog geen ziekteverschijnselen. Deze persoon is per direct gestopt met deelname aan de nooddagopvang.

Vragen

U kunt op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur contact opnemen met ons coronavirus informatienummer: 076-532 60 60. In het weekend zijn wij op dit nummer bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Of stuur een mail naar coronavirus@avoord.nl. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.