Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 22 maart 2021 (Coronavirus)

Helaas hebben wij het verdrietige nieuws te melden dat een cliënt van Avoord AanHuis is overleden aan het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Daarnaast zijn drie cliënten van Avoord AanHuis positief getest op het coronavirus. Wij wensen deze cliënten veel sterkte en een spoedig herstel.

Vijftien bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft acht bewoners van woongroepen van Contrefort, een bewoner van een woongroep van De Willaert, drie bewoners van woongroepen van Het Anbarg, een cliënt van Avoord AanHuis en twee cliënten van Tijdelijk Verblijf.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.