Mail ons Bel ons

De cijfers van februari (Coronavirus)

22 februari 2021
Helaas hebben wij het verdrietige nieuws te melden dat een cliënt wonend in de wijk is overleden aan het coronavirus. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met dit enorme verlies.

Twintig bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest. Dit betreft vijf bewoners/cliënten van Het Anbarg, twee bewoners van Kloostergaard, twee bewoners van De Willaert, twee bewoners van Franciscushof en negen cliënten van de dagopvang.

15 februari 2021
Helaas zijn twee cliënten van Avoord AanHuis (preventief) positief getest op het coronavirus. Wij wensen de cliënten een spoedig herstel.

Gelukkig zijn er negen bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft drie bewoners van zorgappartementen en een woongroep op Het Anbarg, een bewoner van een zorgappartement op Kloostergaard, een bewoner van De Willaert en vier cliënten van Avoord AanHuis.

8 februari 2021
Er is goed nieuws; zeven bewoners/cliënten zijn negatief getest op het coronavirus. Dit betreft drie bewoners van woongroepen op Het Anbarg, een bewoner van een woongroep op Franciscushof, een bewoner van Rijserf en twee cliënten van Avoord AanHuis.

1 februari 2021
Het is fijn dat er zes bewoners/cliënten negatief getest zijn op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van een woongroep van Franciscushof, een cliënt van Het Anbarg en vier cliënten van Avoord AanHuis.

 

Heeft u vragen?

Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.