Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 2 november 2020 (Coronavirus)

Helaas zijn acht cliënten positief getest op het coronavirus; drie cliënten van Avoord AanHuis en vijf bewoners van de woongroepen van De Willaert. Op de woongroep van deze bewoners vindt cohortverpleging plaats. Wij wensen onze cliënten veel sterkte en een spoedig herstel toe!

Uit voorzorg hebben we de andere bewoners van de woongroepen op De Willaert preventief getest op het coronavirus. De uitslagen hiervan zijn gelukkig negatief.

Daarnaast zijn er in het weekend nog acht bewoners negatief getest; twee bewoners van Franciscushof, twee bewoners van de zorgappartementen van Het Anbarg, twee bewoners van de woongroepen van Het Anbarg, een bewoner van Rijserf en een bewoner van De Willaert.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.