Mail ons Bel ons

Nieuwsbericht 19 november 2020 (Coronavirus)

Wij hebben erg verdrietig nieuws; een bewoner op De Willaert is overleden aan het virus. Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte met dit verlies.

Dertien bewoners/cliënten hebben een negatieve testuitslag ontvangen. Dit betreft twee bewoners op De Willaert, twee bewoners op Het Anbarg, een bewoner op Contrefort, twee bewoners van Het Franciscushof, een bewoner van De Kloostergaard, een cliënt uit Hospice Marianahof, een cliënt van Avoord Aan Huis Emmalaan en drie cliënten van Avoord Aan Huis.

Verder zijn de bewoners van vier woongroepen op De Willaert uit cohort verpleging gegaan en hebben wij het goede nieuws dat een bewoner op De Willaert is hersteld van het coronavirus.

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.