Mail ons Bel ons

De cijfers van april (Coronavirus)

19 april 2021
Er is goed nieuws te melden: vier bewoners/cliënten zijn (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft een bewoner van Rijserf, een bewoner van Koperwiek De Willaert, een bewoner van een woongroep van Het Anbarg en een cliënt van Avoord AanHuis.

12 april 2021
Helaas zijn afgelopen periode drie bewoners van een woongroep van Het Anbarg (preventief) positief getest op het coronavirus. Wij wensen de bewoners veel sterkte en een spoedig herstel.

Het goede nieuws is dat 19 bewoners/cliënten (preventief) negatief getest zijn op het coronavirus. Dit betreft 14 bewoners van woongroepen van Het Anbarg, een cliënt van Avoord AanHuis, twee bewoners van zorgappartementen De Willaert en twee cliënten van Hospice Marianahof.

6 april 2021
Er is goed nieuws: twee cliënten van Avoord AanHuis zijn hersteld van het coronavirus.

Daarnaast zijn er zes bewoners/cliënten (preventief) negatief getest op het coronavirus. Dit betreft vier bewoners van Het Anbarg en twee cliënten van Avoord AanHuis.

 

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar coronavirus@avoord.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Liever bellen? Op werkdagen kunt u tussen 9.00 u en 17.00 u contact opnemen met de medewerkers van de Avoord Infobalie via 076-532 5000. Zij helpen u graag verder. Ook vindt u op www.avoord.nl/coronavirus actuele informatie over het coronavirus en preventie bij Avoord.